ELEVSKÅP

Våra elevskåp är konstruerade för den tuffa miljö som skolor innebär samtidigt som vi erbjuder stora möjligheter att integrera skåpen i miljön på ett tilltalande sätt. Vi erbjuder ett stort urval av kulörer kombinerat med möjligheter att trycka foto och annat grafiskt material direkt på ståldörrar, vi kompletterar detta med en skyddande klarlack vilket ger samma slitstyrka som vanliga lackerade ståldörrar. Med 2 mm stål i dörrar, helsvetsade stommar och all elektronik väl skyddad inuti skåpets stomme så erbjuder Noki Locks produkter en teknisk lösning som fungerar bra i skolor och annan offentlig miljö. Ingen elektronik finns monterad i eller på dörrarna vilket garanterar billiga reservdelar vid skadegörelse.

Elevskåp finns i bredderna 300 och 400 mm. Vi har även skåp anpassade för hjälmar och som är 350 mm breda. Välj mellan stommar med 2 eller 3 dörrar i höjd inklusive standard inredning och välj tillbehör efter behov, t.ex. extra hyllplan, traditionella bokfack, ventilation, USB laddning för telefoner och surfplattor. Skåp med mindre fack utan inredning, upp 8 fack i höjd, är ett alternativ om det är dåligt med utrymme på skolan. 5 fack i höjd är vår mest sålda modell och som vi kan erbjuda till mycket förmånliga priser.

För F-3 klasserna har vi serien med “KidLock” som innebär lägre skåpstommar som gör det enkelt för barnen att nå upp till hylla och klädkrokar. Skåpen är byggda med samma teknik och säkerhet som de fullstora skåpen.

Vi levererar skåp i de flesta RAL Classic kulörerna och i varje projekt ingår upp till 5 olika kulörer utan extra kostnad (även stommar kan lackeras i valfria kulörer).

Våra elektroniska lås är alltid standard så allt du behöver göra är att välja vilken typ av kortläsare och administration som passar din verksamhet.

Vi har finansieringslösningar och serviceavtal speciellt framtagna för skolor.

Är du intresserad och vill ha mer information om våra produkter?

Tveka inte att kontakta oss.

08-559 25 885